Zakelijk

Werk je bij een bedrijf of een pr-bureau en ben je geïnteresseerd in een eventuele samenwerking met Key to the future, schroom je dan niet en neem gerust contact met mij op! Ik vind het erg leuk om samen te werken en er zijn dus ook verschillende mogelijkheden zoals onder andere: het schrijven van een artikel om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten, een winactie voor mijn lezeressen of een (product)review.
Ben je benieuwd naar de precieze mogelijkheden of heb je voor de rest nog vragen? Stuur dan een mailtje naar het onderstaande mailadres.

contact@keytothefuture.nl

Daarnaast vind ik het prettig om op de hoogte te blijven van speciale ontwikkelingen van een bedrijf of nieuwe producten die er aan zitten te komen. Daarom zou ik graag op perslijsten geplaatst worden. Wanneer ik een leuk persbericht ontvang, schrijf ik graag over op mijn blog zodat zowel ik als mijn lezeressen op de hoogte blijven!

Enkele voorbeelden eerdere samenwerkingen:

Hotel.info
Sunglassesshop.com – review 2
Esprit.com
Zalando.nl
Sunglassesshop.com – review 1
Stylight.nl – review
Pippol.nl – review
Uitmetkorting.com

Liefs,

Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>