WIN: Een heerlijke verwenset!

IMG_8127

Lieve blogvriendinnetjes,

Vandaag is het precies een half jaar geleden dat mijn eerste artikel online kwam op mijn blog. WAAAAAAAUW! Wat gaat de tijd toch snel! Vanaf dag één zijn jullie onwijs enthousiast en daar word ik zo verschrikkelijk blij van! :-D
Het afgelopen halfjaar is er veel veranderd in mijn leven en ik had nooit gedacht dat het bloggen zo’n grote hobby van me zou worden. Zonder jullie was ik nooit zo ver gekomen! Hé, dat klinkt allemaal lekker cliché maar het is zo. Jullie verblijden mij iedere dag weer met mooie, lieve, gekke en/of inspirerende reacties en daar ben ik jullie natuurlijk erg dankbaar voor. Daarom wil ik graag iets doen om jullie te bedanken voor het volgen, de leuke reacties en het lezen van mijn artikelen. Of je dit nou vanaf het begin doet of dit de eerste keer is dat je op mijn blog komt, dat maakt niet uit! Stuk voor stuk maken jullie mij dagelijks echt super blij en trots. Thanks sweeties!

Bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes! Om jullie te bedanken heb ik een schattig pakketje gekocht met allemaal producten van het merk ‘Resort’. In het pakketje vind je een body lotion, een douche gel, twee zeepjes en een douchepuff. Een heerlijk pakketje om je, wanneer het buiten kei hard regent en waait, terug te trekken in de badkamer met een tijdschriftje en een trommel met koekjes! Hmmmmm!

18-06-20139

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Mij volgen via Bloglovin’.
  • Een reactie achterlaten waarin je aangeeft wat je precies gedaan hebt. (Woon je buiten Nederland? Geef dit dan ook even aan!)

Extra veel kans maken?

  • Volg mij dan via Twitter (ik volg jullie meestal ook weer terug, gezellig toch?).
  • Tweet het volgende: “Doe mee met de winactie op www.keytothefuture.nl en maak kans op een verwenpakket. @Keytothefuture_”

De actie loopt tot zaterdag 5 oktober en daarna breng ik winnares per mail op de hoogte dus zorg dat je een geldig mailadres achterlaat!

Liefs,

Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>