On its way from Ebay

Een tijdje geleden heb ik een aantal spulletjes besteld op Ebay, een wereldwijd handelsplatform wat jullie ongetwijfeld kennen. Eigenlijk heb ik nog nooit eerder wat besteld op Ebay maar omdat ik zo vaak leuke of handige spulletjes tegen kwam bij andere bloggers dacht ik: ik moet maar eens een kijkje gaan nemen. Echt, die prijzen zijn soms onvoorstelbaar en je kunt er ook nog eens hele leuke en/of gekke dingen vinden! De afgelopen tijd heb ik drie dingen besteld. Mede door de lage prijzen wanneer je bijvoorbeeld iets uit China besteld, ben ik onwijs benieuwd wat ik uiteindelijk ga ontvangen. In dit artikel laat ik jullie alvast eventjes zien welke dingen ik gekocht heb.

Above knuckle rings

Above knuckle rings ben ik zo’n half jaar geleden al een paar keer tegen gekomen op buitenlandse blogs maar in de Nederlandse winkels waren ze toen onvindbaar. Of ze hier nu ook in de winkels liggen weet ik niet maar de prijs op Ebay sprak me in elk geval heel erg aan waardoor ik ook niet eens meer in de winkels gekeken heb!
Deze ringen zijn te koop in het goud en in het zilver voor €1,18* bij deze verkoper met gratis verzending.

De fake Real Techniques blush brush

Volgens mij heeft heel (beauty)bloggersland al een van deze fakers in hun kwastencollectie. Er gaan goede verhalen in de rondte over deze nepperds en daarom moet ook ik ze maar eens proberen. Daar komt bij dat ik al een tijdje een nieuwe ‘blush brush’ nodig heb; 1+1=2! Ik heb de kwast gekocht bij deze verkoper voor de toch wel lachwekkende prijs van €2,44* en gratis verzending vanuit Hong Kong.

Camera tas

Dan nu het item waar ik zelf onwijs benieuwd naar ben: een camera tas. Een tijdje terug heb ik een spiegelreflexcamera gekocht (LIEFDE) en daar hoort natuurlijk een handige tas bij. Het verjaardagscadeautje van mijn zus was dat ik een mooie cameratas uit mocht zoeken, wat echt super tof van haar is. Ik heb stad en (internet)land afgezocht naar een leuke cameratas maar nergens heb ik een leuk exemplaar kunnen vinden totdat ik voor de lol op Ebay rond aan het kijken was. Wat ik zo leuk vind aan deze tas is dat hij ook door kan gaan voor een gewone casual tas. De meeste cameratassen worden al vrij snel groot en lomp maar bij deze lijkt me dat niet het geval. Ik ben echt onwijs benieuwd dus ik hoop dat hij snel binnen komt.
De tas vond ik bij een verkoper uit het Verenigd Koninkrijk voor €46,00* inclusief verzendkosten.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat er onderweg is uit Ebayland. Misschien is het een goed idee om, wanneer ik de artikelen ontvangen heb, een artikel te schrijven waar jullie laat weten hoe de producten er in het echt uit zien en hoe ze mij bevallen? Let me know! Oh en laat ook vooral even weten of je dit soort artikelen vaker wilt lezen op mijn blog.

Kopen jullie wel eens iets op Ebay?

Liefs,

Roos

*Door de wisselende koersen kunnen prijzen ondertussen afwijken van de prijzen die hierboven bij de producten vermeld zijn.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>