Meivakantie; ga jij er nog op uit?

meivakantie, ga jij er nog op uit

Volgende week (27 april) begint, voor mijn Nederlandse lezers, de meivakantie. Heerlijk even bij komen na al die school- of werkstress. Wat mij altijd goed doet is, om er dan een lekker dagje tussenuit te gaan. Weg van alle schoonmaaktaken,  zorgen, schoolopdrachten, werk, enzovoort. Jullie herkennen het wel toch? Ik vind het heerlijk om dan samen met vrienden, vriendinnen of familie een dagje te genieten en even nergens aan te denken.  Helaas hebben veel leuke uitjes gelijk een prijskaartje, tja waar toveren we het geld vandaan? Daarom heb ik voor iedereen die graag op de euro’s let een leuke bespaartip.  Op de site ‘Uit met korting’ kun je soms leuke kortingen scoren op dagjes uit. Ik heb er eventjes rondgeneusd en omdat de vakantie alweer in zicht is, deel ik vandaag met jullie drie dagjes uit die nog op mijn verlangenlijstje staan. Zo kunnen jullie gelijk wat inspiratie op doen!

1 Dolfinarium Harderwijk

Ik moet jullie iets bekennen, ik ben namelijk nog nooit in het Dolfinarium geweest! Mijn zus noemde het een schande en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens.  Als kind wilde ik altijd erg graag naar het dolfinarium omdat het me zo spannend leek om de dolfijnen in het echt te zien. Ik heb een tijdje een ‘dolfijnenfase’ gehad door het lezen van de boekenserie ‘op zoek naar dolfijnen’ die, onder de meiden in mijn klas op de basisschool, erg populair was. Hierin las je de verhalen van een meisje die met haar familie de wereld afreisde op zoek naar dolfijnen. Ik vond dit altijd zo gaaf dat ik dat ook heel erg graag wilde.  Daarom was mijn droom als kind dan ook om een dolfijn in het echt te zien maar helaas is deze kinderdroom nog nooit uitgekomen. Dus tja, wat houdt me nu nog tegen?

Het dolfinarium opent z’n deuren in de meivakantie, precies op tijd dus!

large

2 Walibi

Van dit pretpark kan ik eigenlijk geen genoeg krijgen. Ik ben er best wel vaak geweest maar het blijft toch altijd leuk. Walibi vind ikzelf een perfect uitje voor als ik eens een gezellig dagje weg wil met vrienden. In een pretpark valt er altijd wat te beleven met elkaar.
Wat ik alleen een nadeel vind aan pretparken is dat de prijzen behoorlijk omhoog zijn gegaan de laatste jaren. Daarom hou ik zelf kortingsites goed in de gaten wanneer ik een dagje Walibi plan met mijn vrienden en vriendinnen.

Goliath 3

3 Diergaarde Blijdorp

De dierentuin is iets wat ik een super leuk uitje vind voor jong en oud. Een keer in de zoveel tijd vind ik het heel gezellig om de dieren een bezoekje te brengen. Doordat ik een zeer grote fascinatie hebt voor tijgers en apen kan ik me hier gerust een dagje vermaken hoor! Ik vind het een heel geschikt uitje voor in de meivakantie omdat het weer meestal wel lekker is; niet te koud en niet te warm. Hierdoor zijn er ook veel dieren buiten en is het voor jezelf ook een fijne temperatuur om buiten te lopen.

Diergaarde Blijdorp is een van de oudste en een van de grootste dierentuinen en daarom vind ik deze zo leuk. :-) Misschien dat mijn vriend het wel gezellig vind om hier een dagje rond te struinen volgende week…

large (1kcskdfjdsk)

Dit waren drie uitjes waar ik eigenlijk stiekem graag naar toe wil. Door middel van het afstruinen van een kortingssite vind je soms echt leuke kortingen of tips. Daarom wil ik je, als je plannen hebt om een dagje of avondje weg te gaan, adviseren om zeker een site zoals ‘uit met korting’ in de gaten te houden want waarom  te veel betalen als dat misschien niet hoeft?

Het is misschien nog wat vroeg maar ik wil jullie alvast een fijne vakantie toewensen. Gebruik hem om je zaken op orde te krijgen, te leren voor je tentamens of examens maar vooral ook om af en toe lekker te ontspannen en het huis uit te gaan.

Wat zijn jou plannen voor de vakantie?

Liefs,
Roos

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Uitmetkorting.nl

Bron: foto’s komen van weheartit.com, walibi.com.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>