L´amour toujours

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan mijn beste vriendin van deze zomer. We zijn echt onafscheidelijk en we zijn overal samen te vinden. Samen touren we heel Frankrijk door. Zo zijn we al samen naar de markt geweest, hebben we samen kleding geshopt en zijn we vaak samen te vinden op het strand. We maken samen zo veel mee en daardoor hebben we echt een super goede band. Ze sluit perfect bij me aan en beschermt me wanneer dat nodig is. Het gaat om de Vogue zonnebril die ik nu, tijdens mijn vakantie in Frankrijk, mag testen namens Sunglassesshop.com.

IMG_2064

Toen de postbode met dit pakketje aan de deur stond, was ik erg benieuwd. Ik heb namelijk nog nooit zo´n soort merkzonnebril met, ja ja, een bijgeleverde gebruiksaanwijzing gehad. Eigenlijk hebben mijn ogen wel echt een goede zonnebril nodig want ik ben vrij gevoelig voor de zon, maar toch kwam ik telkens thuis met prullaria van vijf euro. Op een gegeven moment besloot ik een zonnebril te kopen van ongeveer veertig euro en dat was echt een hele verbetering en werkte prima. Heeft het dus wel zin om een paar tientjes extra uit te geven aan een duurdere zonnebril of zit daar weinig verschil in?

IMG_1725

 Het uiterlijk

“Roos, heb je nou weer een aviator uitgezocht?” Dit was wat ik te horen kreeg van een paar vriendinnen en misschien denken jullie nou ook wel “waarom geen ander model?” Maar ik kan het niet helpen. Ik vind dit soort modellen echt zo leuk en ze staan over algemeen ook het leukst bij de vorm van mijn hoofd. Toen ik de zonnebril uit de verpakking haalde, was ik ook erg blij met deze keuze: de zonnebril ziet er mooi en stevig uit. Het montuur is mat grijs en oogt ook lekker strak. Op de pootjes en op het glas staat met kleine, witte letters: Vogue. Het is op een mooie, subtiele manier gedaan waardoor het echt niet storend is. Daarnaast is deze aviator qua model heel toegankelijk en ja, daar zit echt nog wel eens verschil in. Zo is mijn zus een type voor een leuke sportieve zonnebril en meestal staat een aviator haar niet zo mooi, maar deze zonnebril kan ook zij echt heel erg goed hebben! Dit zorgt er natuurlijk wel weer voor dat ik mijn zonnebril goed in de gaten moet houden want anders ligt hij straks telkens bij mijn zus in de auto of op haar kamer!

IMG_1772

 In gebruik

Nu is er natuurlijk nog iets wat we ons allemaal afvragen; hoe doet deze beauty het in haar strijd tegen de zon? Met de gemiddeld 35 graden hier in het zonovergoten Frankrijk, heb ik dit uitvoerig kunnen testen voor jullie. Wat ik zelf verwacht van een zonnebril is dat de kleuren enigzins natuurlijk blijven, het montuur niet te zwaar aanvoelt op je neus en als laatste dat je ogen beschermd worden tegen het felle licht. Ik kan met veel plezier zeggen dat dit allemaal dik in orde is. Wat ik nog wel eens een nadeel vind bij de vorm van zo`n pilotenbril, is wanneer de zon vanachter je ooghoek in het glas schijnt, waardoor je oog in de binnenkant van je bril weerkaatst. Dit kan belemmerend zijn voor je zicht maar het kan ook gewoon erg irritant zijn. Wat me al vrij snel opviel is dat bij de zonnebril van Vogue het glas heel lichtjes naar binnen bolt, waardoor je hier dus veel minder last van hebt. Weer een voordeel!

Daarnaast is het montuur erg stevig en heeft mijn brilletje het tot nu toe allemaal zonder krassen overleefd. Wat hier natuurlijk ook aan bijdraagt is de super stevige, bijpassende brillenkoker die bij de zonnebril geleverd werd, waar ik hem voor en na gebruik mooi in op kan bergen. Helemaal top!

IMG_1727

Ik hoef het eigenlijk niet meer te zeggen want mijn enthousiasme zegt volgens mij al wel genoeg, maar het is echt een hele fijne zonnebril. De bril is mooi vormgegeven, de kleuren blijven natuurlijk vanachter je glas en het is goede bescherming tegen de zon. Ik heb heus  geprobeerd om ook een nadeel te vinden maar ik ben werkelijk waar niets tegen gekomen! Ook de levering en service van de webshop was helemaal top (wil je meer lezen over de webshop, lees dan hier een eerder artikel). Ik kan er echt niet onderuit; het is echt een super fijne bril en die paar extra tientjes zou ik het ook helemaal waard vinden. I´m in love!

De zonnebril kost €86,10 en heet Vogue 3846S

Koop jij liever een goedkope zonnebril of geef jij een paar extra tientjes uit voor een merkzonnebril?

Liefs,

Roos

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>