Jaaaa ze is er weer!

Zo, hey! Het duurde even, maar ik ben er weer! Ik ben overspoeld met lieve tweets en mailtjes met de vraag hoe het met me ging en waar mijn artikelen bleven. Super lief van jullie, echt waar! Het is de afgelopen tijd niet echt makkelijk geweest dus ik zal jullie in het kort even uitleggen waarom ik mijn blog even met rust moest laten.

Vlak voor het schooljaar begon, heb ik een update geschreven waarin ik jullie vertelde dat ik, tegen verwachtingen in, toch kon beginnen aan een studie. Ik heb zelf een hele tijd gedacht dat het me nooit zou lukken om te studeren dus het vooruitzicht dat dit wel zou kunnen, maakte me super gelukkig.
Om te kunnen studeren moesten er wel een aantal dingen geregeld worden met school. Ik was namelijk nog steeds bezig met revalideren en voltijd studeren zou veel te zwaar zijn na ruim negen maanden uit de running te zijn geweest. Op school heb ik dus zo snel mogelijk een aanvraag ingediend voor het opsplitsen van het schooljaar zodat ik minder vakken zou hebben. Helaas duurde het veel langer dan verwacht voordat school mij hiervoor toestemming gaf. Om heel eerlijk te zijn was de moed ondertussen al in mijn schoenen gezakt. Het duurde allemaal zo verschrikkelijk lang en ik was bang dat het niet zo gaan lukken. Voor mijn gevoel was dit mijn enige kans om te kunnen studeren en hing mijn toekomst er van af. Zonder papiertje kom je tegenwoordig niet zo makkelijk aan de bak. Daarnaast was ik er zelf ook heel erg aan toe om weer onder te mensen te zijn. De afgelopen maanden leefde ik toch een beetje afgesloten van leeftijdsgenoten en ik miste dat contact zo erg. Ik was weer toe aan een uitdaging en aan een nieuwe battle.

1731f70ecbf640d78ce1d2c1fd0ae684

De afgelopen weken waren voor mij  heel zwaar. Ik ging van negen maanden alles op eigen tempo naar vier dagen in de week in de schoolbanken te zitten. Mijn hele leven stop op z’n kop en alles draaide om school, school en nog eens school. Ik had geen energie meer voor andere dingen zoals sociaal contact, fotografie of bloggen. Daarnaast voelde ik me op school totaal niet gehoord en ik had echt het gevoel dat ik er alleen voor stond. Wanneer ik thuis was voelde ik me ziek en heel erg ellendig. Maar de aanhouder wint! Zes gesprekken, vijf verschillende mensen binnen de school, een verloren formulier, elf mailtjes, drie telefoontjes en dus heel veel verloren energie verder is het ein-de-lijk gelukt! Ik heb met school kunnen regelen dat ik minder studiepunten hoef te halen dit jaar en dat ik de rest volgend jaar in kan halen. Toen ik de uitslag van de examencommissie kreeg, ben ik in huilen uitgebarsten want ik wilde echt niet nog een keer stoppen met studeren. Uiteindelijk betekent dit dat ik op mijn eigen tempo kan blijven studeren en ik alles weer een beetje op kan pakken.  Dus ook BLOGGEN! Ahhh ik heb het zo gemist en ik heb jullie ook echt gemist! It’s good to be back!

In de tussentijd heb ik flink aan de site geknutseld. De lay-out is behoorlijk aangepast zodat ik nu weer lekker fris kan beginnen met bloggen. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden!

Hoe gaat het met jullie? Any news?

Heeeeel veel liefs,

Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>