DIARY | Leren, leren en ohja… leren?

2014

Pfoeee, ik heb mijn tentamens weer overleefd! De weken voor mijn tentamens was het nogal spannend omdat ik flink ziek geweest ben en slecht sliep (en nachtelijke wandelingetjes om 4 uur ‘s nachts). Maar jullie weten het, wanneer ik eenmaal mijn tanden ergens ingezet heb, dan laat ik niet meer los. Dus ben ik maar flink aan de slag gegaan. Al dacht ik soms wel even: Consumentengedrag, je kan de pot op! Als die verschillende theorieën kwamen eerlijk gezegd mijn neus uit op een gegeven moment! Gelukkig heb ik altijd super fijn studiesupport van ons lieve hondje die altijd bij me komt liggen. Schattig he?

2014111

Ondanks dat de wanhoop me nabij was, heb ik het allemaal goed doorstaan! Tot nu toe heb ik een een 8.2 terug gekregen voor een tentamen waar vorig jaar maar 39% van de opleiding hem de eerste keer haalde, wauw! Daarnaast heb ik een 5.5 voor een toets die ik met 80% moest halen en heel pittig was. Nou, niet slecht toch? Ik ben  in elk geval tevreden en heb het gezellig gevierd met een studiegenootjes bij de Starbucks!

Ik heb het niet heel erg vaak genoemd op mijn blog maar ik hou heel erg van zingen. Toen het wat minder goed ging met mij, was dat iets wat ik niet meer kon omdat je natuurlijk je lichaam vrij intensief gebruikt. Ik moest helaas stoppen. Op een gegeven moment miste ik het zingen zo erg dat ik weer teruggegaan ben bij mijn oude koor. Dit is een kleinkoor met meiden van 18 tot 25 jaar en we zingen drie- of vierstemmige muziek. Het klinkt misschien wat duf maar ahhh het is zo heerlijk om te doen! Twee weken geleden heb ik eindelijk weer een concert gehad met de meiden en het was geweldig. Het publiek was zo enthousiast en het was voor mijzelf ook weer een hele overwinning om daar te kunnen staan nadat ik het zingen vorig jaar compleet opgegeven had.  Natuurlijk wilde ik er voor die avond wel mooi uit zien en heb ik mijn haartjes mooi gekruld. Het was zo lang geleden dat ik mij haar gekruld heb omdat ik een hele tijd kort haar gehad heb.
Het was echt een topavond en het was super fijn om weer eens op te kunnen treden!

20142

Na drie hele drukke weken heb ik nu eindelijk heerlijk vakantie. Genoeg tijd om te werken aan mijn blog en even heerlijk te relaxen. Ik heb expres weinig ingepland en zodat ik even heerlijk uit kan rusten en er maandag weer fris tegen aan kan!

Hebben jullie (al) vakantieplannen?

Liefs,

Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>