DIARY | Feestjes, concert en oeps, in huis geplast!

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik echt nog even aan het bijkomen van een absoluut fantastische week die ik gehad heb. Er zijn echt zo veel leuke dingen gebeurd. Het was een heerlijke week vol hoogtepunten en overwinningen! Aaah! Ik moet jullie echt eventjes bijpraten!

blog 1

Het begon allemaal al op zaterdag. Mijn opa en oma zijn namelijk 55 jaar getrouwd daarom gaven zij een gezellig feest. Het was een lekker rustig feest met familie, lekker eten en leuke gesprekken. Toen ik me hongerig op de kaasblokjes en de worst storten,  besefte ik me ineens hoe bijzonder het is dat ze al zo lang in (redelijk) goede gezondheid en vol liefde samen zijn. Vooral nu mijn oma de laatste tijd vaker ziek is. Het is echt een prachtig paar en ik ben er trots op dat ze mijn opa en oma zijn!

blog

Daarnaast was op zaterdag het personeelsfeest van de supermarkt waar ik werk. Ik dacht eigenlijk dat ik niet kon gaan omdat het overdag natuurlijk al druk genoeg was geweest, maar toch wilde ik even mijn neus laten zien. Het was voor mij ruim anderhalf jaar geleden dat ik voor het laatst “uit” geweest ben en vorig jaar had ik eigenlijk niet verwacht dat ik het ooit nog echt zou kunnen. Dat was toentertijd voor mij heel erg moeilijk om te accepteren omdat ik het echt heerlijk vind om een avondje te dansen en gek te doen. Je begrijpt vast wel hoe bijzonder het voor mij was om die avond weer eens lekker uit mijn dak te kunnen gaan! Ook al was het maar voor anderhalf uur.

Blog

Zondag stond wondertje numero drie voor me klaar. We mochten namelijk onze nieuwe Labradoodle pup ophalen en ach, wat een dropje is ze zeg! We hebben al een hond en dat is echt een voorbeeldige hond. Zij heeft bijvoorbeeld echt nog nooit wat gesloopt, maar deze terrorpup hing na een half uur al in de kabels en vind het fantastisch om in je neus te bijten…  Je hebt echt je handen vol aan deze dondersteen en het zindelijk maken is ook een hele klus maar dat maakt het ook zo leuk! I love her already!

1798383_3927714287720_316792045_n

En dan woensdagavond, ja ja, toen was het ein-de-lijk zo ver: het concert van Bastille, AAAH! Toen ik zag dat er een concert op de planning stond voor Nederland wist ik gewoon zeker dat ik daar heen moest. Het was echt geweldig!  (Voor iedereen die nu denkt: ‘He? Bastille?’ Klik dan hier) Omdat ik niet de hele avond kon staan (want pfoe, dat duurt lang zeg!) hebben we gekozen voor de tribune waar we uiteindelijk echt fantastische plekken hadden. Ik zat precies in het midden en kon alles supergoed zien. Daarnaast zaten er een hele leuke mensen om ons heen die er op de tribune ook een feestje van maakte. Het was echt een geweldig concert en ze waren zoooo goed! De dag erna had ik alleen wel een beetje pijn in mijn keel omdat ik hun hele repertoire keihard mee geblèrd heb.. Oeps!

Hoe was jouw weekje?

Liefs,

Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>