Over mij

Mijn naam is Roos en ik ben 18 jaartjes jong. Op dit moment studeer ik Communicatie en dit vind ik echt een super leuke studie!
Door mijn vrienden wordt ik vaak beschreven als een lekker gekke en enthousiaste meid. Maar vooral ook iemand die soms lekker haar eigen ding wil doen;  een beetje eigenzinnig en eigenwijs dus..!

Waarom ben ik gaan bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat het om meerdere redenen een goede uitkomst was voor mij. Als kind was ik vaak druk bezig was met schrijven. Stiekem leek het me altijd leuk om er iets mee te doen maar er kwam eigenlijk nooit iets op mijn pad. Nadat ik door mijn gezondheid (hier kom ik straks even op terug) moest stoppen met mijn opleiding SPH, adviseerde meerdere docenten mij om iets te gaan doen met mijn “schrijftalent”. Dit heeft me toen aan het denken gezet want hoe moest ik iets gaan doen met dat zogenaamde schrijftalent?

Ik ben gestopt met mijn opleiding SPH omdat ik Fibromyalgie heb. Dit is een chronische ziekte waardoor ik door heb ik voornamelijk last van vermoeidheid en pijnlijke spieren. Dit beperkt je soms wel een beetje in je dagelijks leven. Toen ik dat te horen kreeg dat ik Fibromyalgie heb, besloot ik dat ik mezelf de tijd moest geven om hier mee om te leren gaan en me vooral te focussen op het revalidatie traject. Tja.. en toen kwam ik voor een aantal maanden thuis te zitten en kon ik eigenlijk veel dingen die ik leuk vond niet meer. Wat doe je dan? Opzoek naar  een nieuwe hobby! Een passie voor schrijven plus opzoek naar een nieuwe hobby? 1+1=2! Key to the future was geboren.

Het bloggen vind ik echt super leuk om te doen en dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik afgelopen zomer gestart ben met de opleiding Communicatie in plaats van mijn vorige studie SPH. Het netwerken, het schrijven, het creëren.. Daar word ik zo blij van! Het bloggen begon als een uitlaatklep en als een leuk avontuur, maar het heeft dus uiteindelijk ook veel betekend voor mijn toekomst!

En voor de rest?

Voor de rest hou ik erg (heb je even?) thee, reizen, zingen, acteren, dansen, paprika’s, fruit, apen, rozen, koken, bakken, fotograferen, creatieve bezigheden, series kijken, rommelen op het internet, op zoek naar fashion en beauty of andere leuke dingen, wandelen en spelen met onze trouwe viervoeter, mijn vrienden en vriendinnen, mijn familie, gezelligheid, kaarsjes, lente, pizza, nagellak, salades, lezen, zomer, schoenen, shoppen, theater en musicals, heeeel veel kletsen, muziek, lezen en natúúrlijk schrijven!

Wil je onder andere weten waar ik over schrijf of hoe de naam tot stand is gekomen? Neem dan een kijkje op de pagina; over Keytothefuture.nl
Heb je verder nog vragen? Kijk dan even op de contactpagina.

Liefs,
Roos