Over keytothefuture.nl

Hoe is keytothefuture.nl ontstaan?

Vanwege mijn gezondheid besloot ik vorig jaar om te stoppen met mijn opleiding. Ik kwam thuis te zitten en moest opzoek naar hobby’s die ik achter mijn bureautje kan uitvoeren. Nadat een paar oude docenten mij vertelde dat ik iets moest gaan doen met schrijven, besloot ik maar eens een gokje te wagen met het starten van een blog.

Wil je het uitgebreide verhaal lezen over mijn keuze om te gaan bloggen? Kijk dan even op de pagina ‘Over mij’

Hoe is de naam tot stand gekomen?

‘Key to the future’ is een blog over mijn leven. Ik heb úúúren besteed aan het vinden van een leuke pakkende naam. Ik heb het met een aantal goede vrienden besproken en er is veel leuks voorbij gekomen maar alles had telkens voor- en nadelen en was dus telkens niet dé naam. Op een gegeven moment kwam ik op ‘Key to the future’. Deze naam sluit erg aan bij mij en mijn situatie. Op dat moment had ik net gehoord dat ik Fibromyalgie heb en vervielen veel van mijn toekomstplannen. Het was even slikken maar al snel zag ik het positief in. Er is namelijk ALTIJD een sleutel die mooie deuren voor je opent alleen soms moet je wat geduld hebben!

Wat kan je allemaal lezen op deze blog?

Mijn blog heeft het thema mind and lifestyle. Deze blog gaat dus over mij en mijn leven. Je zult op mijn blog artikelen vinden over wat ik mee maak, dingen die me inspireren, integreren, verdrietig maken maar ook wat me gelukkig maakt. Naast de persoonlijke verhalen schrijf ik ook graag over bijvoorbeeld lekkere recepten, beauty, reizen en producten.
Het feit dat ik chronisch ziek ben zal zeker hier en daar besproken worden maar het is niet mijn bedoeling om hier alleen over te schrijven. Wel neem ik jullie mee op mijn reis opzoek naar mijn sleutels.

Wil je meer weten over mij? Neem dan een kijkje op de pagina ‘over mij’.
Mocht je verder nog vragen hebben, kijk dan even op mijn contactpagina.

Liefs,
Roos