Blog in het zonnetje | Durf te leven!

In de rubriek ‘Blog in het zonnetje’ zet ik om de twee weken een blogger in het middelpunt. Vandaag is het de beurt aan Laura van whatabouther.nl. Laura is iemand die veel mee gemaakt heeft in haar leven waardoor ze vastbesloten is om iedere ochtend de dag te beginnen met het motto: durf te leven! Door haar levenslust weet ze mij heel erg te raken en te inspireren. De afgelopen maanden is haar blog razend snel gegroeid maar wie is die ambitieuze en levenslustige Laura nou precies? 

kusje

 Wie is Laura?

Ik ben Laura, 25 lentes jong. Enthousiast, spontaan met de hoofdletter S, houdt van droge humor en dito wijn en ik ben over-ambitieus. Ik heb de opleiding HBO international hospitality management; bachelor of business management gedaan met de minors lodge management en wildlife. Ik heb vier keer lang in het buitenland gewoond: Griekenland, Londen, Zuid-Afrika en Parijs. Na mijn studie gewerkt als assistent hotelmanager, maar bij gebrek aan passie ben ik nu freelancer en bezig met het opzetten van een bedrijf én een webshop. Verder reis ik graag de wereld over met mijn backpack én mijn grote liefde, met wie ik samenwoon in Arnhem. Twee katten genaamd Aap en Noot maken dit feestje af.

lauraveld6

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Het blog waar ik nu op schrijf bestaat al een tijd maar is een jaar offline geweest. Sinds januari ben ik weer aan het schrijven, en sinds mei echt actief. Ik heb altijd geblogd, van een vroeger puberblogje tot al mijn reisverhalen bijhouden. Schrijven is echt een passie van me en ik vind het fijn om zo mijn eigen column bij te houden. Ik deel altijd graag mijn passies met anderen.

Je blog is erg snel gegroeid de afgelopen tijd. Waar denk jij dat je dit mooie succes aan te danken hebt?

Dat weet ik niet, maar dankbaar ben ik wel. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik zelf achter sta, ik probeer het zo authentiek mogelijk te houden en ik ben eerlijk. Ik sta waar ik voor sta, ik schrijf persoonlijk met een excentriek tintje en ik ben mezelf. Ik ben iets ouder dan de gemiddelde blogger en heb geen spreekwoordelijk rugzakje maar een hele koffer vol levenservaringen, maar met deze eigenschappen hoop ik mensen te inspireren en te laten dromen.

img_3178

Wat is voor jou een dierbare kinderherinnering?

De vakanties met mijn ouders samen waren altijd heerlijk. Ze reden ons heel Frankrijk door en lieten me zien hoe mooi de natuur is. Ook in Nederland namen ze ons overal mee naar toe. Wandelen, activiteiten, ga zo maar door. Fijne afwisseling tussen de zware periodes door. De herinneringen aan mijn moeder koester ik vandaag de dag enorm.

Wat is voor jou de gouden tips voor andere bloggers?

Blijf jezelf. Durf ook nee te zeggen. Wees authentiek en blog wanneer jij er zin en tijd voor hebt. Schrijf over onderwerpen die je interessant vindt, laat een beetje persoonlijkheid zien. En foto’s, ik ben dol op foto’s kijken.
En verder: geniet. Droom je dromen, leef je leven en volg je hart. Kan niet bestaat niet, en alles dat jij wilt is mogelijk. Wees niet bang, stap uit je comfort zone. Realiseer je dat je maar één keer leeft en dat het mogelijk is om daar alles uit te halen. Ook al ga je een keer op je bek, ook al was iets niet hoe je er van had gedroomd, zorg er voor dat je nooit een moment hebt dat je terug kijkt en dacht ‘had ik maar…’. Durf te leven!

img_5010

Ben jij een enthousiaste blogger en wil je graag wat meer bezoekers, een keertje samenwerken met een andere blogger of het gewoon leuk vind om in de spotlight te staan, dan is deze mogelijkheid er natuurlijk ook voor jou! 
  • Stuur mij een mailtje naar het volgende adres: bloginhetzonnetje@keytothefuture.nl
  • Vertel waarom jij en jou blog (of de blog van iemand anders) het verdienen om eens in de belangstelling te staan.
  • Volg mij via Bloglovin (geef ook even in het mailtje aan)
  • Het zou fijn zijn als je iets voor mij terug wilt doen maar dat is natuurlijk niet verplicht. :-)
Ik kijk erg uit naar je mailtje!

Liefs,

Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>